Tack till alla er som deltog på trapphusmöten!

Vid fyra tillfällen under våren-sommaren bjöd Trygg i Märsta in till trapphusmöten: Vänortsringen, Märsta centrum, Pärlgatan och Södergatan. Uppslutningen blev lyckad med 63 hyresgäster som deltog. Vid varje tillfälle fanns hyresvärden för respektive hyreshus och Hyresgästföreningen i Sigtuna på plats. Vi vill tacka alla hyresgäster som tog sig tid att träffa oss.

För oss känns det otroligt roligt att presentera resultatet av trapphusmötena. 89 procent av de som deltog trivs bra eller mycket bra med sin bostad och området. De som gör att så många trivs är närheten till centrum, kollektivtrafik och natur. Även att 80 procent trivs bra eller mycket bra med sina grannar.

Engagemanget för att delta i grannsamverkan var stort, hela 24 procent visade intresse. De som visat intresse har bjudits in till informationsträffar och är i gång med att starta upp grannsamverkan på Vänortsringen och Märsta centrum.

Under trapphusmötena lyftes flera bra förslag på hur Trygg i Märsta kan arbeta för att göra Märsta till en ännu mer trygg, attraktiv och trivsam stadsdel. Vi kommer att arbeta vidare med förslagen och ni kan följa vårt arbete i nyhetsflödet.

Foto: Trygg i Märsta 2021, tagen under trapphusmöte.


Tillbaka